2011. július 30., szombat

Edward naplója 53


2011. 07. 26. (kedd)

A menü káposzta volt, jelentem, fő a változatosság, de nem lesz a kedvencem. Al meg volt vele elégedve, de neki bármi jó, ami belefér a szájába és íze is van. Ő csinálja jól.
Most, hogy Jázmin napokig csak alszik, néha unatkozok. Régebben többet mászott elő a házából, és érdekesebb volt. Talán nem ártana még néhány lakótárs. A Babyk még kicsik, velük egy darabig még nem lehet számolni, de majd egyszer ők is felnőnek.
Volt ma egy kisebb takarítás, meg növényzet-felújítás, ami pont ráfért a terráriumra. Új cserépben új pitypang érkezett, és a régi csuma is megmaradt, bár az már senkit sem érdekel. Al első dolga az volt, hogy megrohamozza és estig szorongatta a szájában, mint aki attól fél, hogy valaki odamegy és felzabálja előle. Pedig nem megyek oda, csak ha már elengedte és nem néz oda. Nincs kedvem hallgatni, hogy ő találta meg előbb, meg hogy sokat eszek. Nem eszek sokat, pont ő az, aki egész nap tömi a képét és meg is látszik rajta. Be fog horpadni a cserép, ha még egyszer rákönyököl...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése