2011. június 28., kedd

Edward naplója 18

2011. 06. 21. (kedd)

Meleg van, ilyenkor semmi értelmeset nem lehet csinálni. Ügyesen magamra zárom a házam bejáratát, és elmélkedek, netezek, shoujo mangát olvasok (ez csak vicc volt ^^) szóval alvás van, különben kiszáradnék. Napi kétszer jön a vinnyogó (ez a műeső-csináló spriccelőflakon, csak szegény elég hülye hangot ad ki ha nem tartják függőlegesen, márpedig esőcsináláshoz ferdén kell tartani) így azért elviselhető az idő.
Al beásta magát a földbe, reggel épphogy kilátszódott a háza legfelső emeletének csúcsa (gazdag csiga, emeletes a háza) azóta azon tűnődök, nehogy nekem egy hónap múlva kiscsigák árasszák el a terráriumot. Elképzelem, amint a tömeg közepén feszengve sírásra görbül a szám, mikor látom, miként eszik meg a lakhelyem díszleteit Al porontyai... jó, ez csak egy rémképzelgés.
Most, hogy a blogom írom, mozgolódás támadt kint. Kinézek kicsit.
Itt is vagyok - Alphonse kimászott a fű alól és felment a plafonra, mossa a haslábát. Mondtam is neki, aki a földön jár, földes lesz, de nem foglalkozott a nézeteimmel. Azt mondta, túl sokat gondolkodok. Meglehet. De ha most kint van, talán nem jön a csigaáradat, mert ahhoz azért több idő kell, hogy valaki lepotyogassa a gyerekeket a talajba. Micsoda szerencse...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése